05/10/2013

Kwaliteitsschoenen voor een prikkie

schoenen-voor-een-prikki

Schoenenliefhebbers opgelet: Wolverine World Wide houdt wederom zijn jaarlijkse mega uitverkoop, waarbij veel kwaliteitsschoenen voor spotprijzen de deur uitgaan. De fabrikant produceert merken als Hush Puppies, Bates, Cat Footwear, Chaco, Cushe, Harley Davidson, Merrell, Patagonia en Wolverine. De uitverkoop gaat plaatsvinden op woensdag 25 september, van elf ‘s ochtends tot zeven uur ’s avonds en opbrengsten gaan rechtstreeks naar de gemeenschap van West Michigan.

wolverine-world-wide-sale

Kortingen kunnen oplopen naar 60 tot 80 procent, wat neerkomt op bedragen van enkele tientjes per paar voor schoenen die normaal honderden euro’s kosten.

Michael Bohnsack, sales director bij Hush Puppies, geeft aan dat de fabrikant bijzonder uitkijkt naar het evenement. “Deze uitverkoop is een fantastische kans voor klanten om iets terug te geven aan de gemeenschap van West Michigan en tegelijkertijd te profiteren van hoge kortingen op schoenen en accessoires voor de hele familie,” aldus Bohnsack.

Hush Puppies, het merk met de beroemde Bassethond als logo en in Nederland al jaren een begrip, werd opgericht in 1958 en wordt vandaag de dag verkocht in meer dan honderd landen over de gehele wereld. Het staat bekend als een vooruitstrevend, vernieuwend cultmerk met een casual uitstraling. De schoenen worden gemaakt van zacht, ademend materiaal, zoals suède en hebben soepele, lichtgewicht zolen. Per uur worden maar liefst 4000 paar Hush Puppies verkocht. In Nederland zijn de Hush Puppies o.a. verkrijgbaar bij Dolcis.

wolverine-world-wide-hush-puppies

De uitverkoop van Wolverine World Wide zal worden gehouden in tenten rondom de watertoren van Rockford, 9341 Courtland Drive. Er zullen schoenen worden verkocht voor mannen, vrouwen en kinderen in alle denkbare maten en modellen.

Naast de schoenenverkoop is er gelegenheid je oude telefoon in te ruilen bij een delegatie van Sprint, onlangs uitgeroepen tot één van de meeste duurzame bedrijven op de CR Magazine’s Best Corporate Citizens 013 list. Je krijgt in ruil hiervoor een leuke Sprint cloth bag om je nieuwe schoenen in mee naar huis te nemen. Wees er snel bij, want de tas is er maar in beperkte oplage!