14/04/2013

Reismogelijkheden in Turkije

Turkije2

Wie van plan is om naar Turkije op vakantie te gaan heeft de mooie plaatsen voor het uitzoeken. Het is een land met verschrikkelijk veel mooie plekjes en je kunt er een heuse cultuurvakantie van maken, maar ook een vakantie aan het strand behoort tot de mogelijkheden.

Wie wil genieten van het Turkse leven en wat kennis wil opdoen van de cultuur kan bijvoorbeeld naar de hoofdstad Ankara of Istanbul gaan. In deze steden zijn vele toeristische hotspots te vinden en kun je dagenlang genieten van de Turkse cultuur, de gastvrijheid van het volk en het mooie landschap dat Turkije te bieden heeft.

Voor de strandganger valt het een en ander ook te combineren met een strandvakantie, bijvoorbeeld door naar een badplaats als Antalya te gaan. Hier kun je zwemmen in de helder blauwe Middellandse Zee en op het land kennismaken met de cultuur en gastvrijheid van de mensen. Daarbij zal er iets minder cultuur op te snuffelen zijn, maar het zal voor de gemiddelde vakantieganger nog altijd meer dan voldoende zijn.

Niet onbelangrijk: Wat doet het weer?

meteoblue.com